måndag 25 januari 2010

25 januari 2010 (8.41 pm)

Efter 2 turbulenta resdagar er vi entligen framme po hotellet i Bukoba, forsta dagen blev lite av ett misslyckande gellande planeringen. Det var meningen att vi skulle besoka en skola, men po grund av lite strul med bokningen so fick vi inte besoka nogon av dem.

Vi har okt mycket buss, men det gor inget eftersom att det finns so mycket att se, bode av natur och befolkning. Alla er trevliga och vi har 2 riktigt bra guider (Tony & The rock). Alla mor bra, med undantag for nogon med dolig kista (inga namn nemnda). Vadret ar molnigt po formiddagarna och solen gassar hort po eftermiddagarna. We are having the time of our life (so to speak).

PS. Jossan Jenssen halsar att hon alskar sin familj valdigt mycket (det gor troligtvis vi andra ockso).

MVH Kalle x2

6 kommentarer:

  1. Aj, aj! Hoppas de som har ont i kistan snabbt mår bättre. Håller tummarna för att de andra studiebesöken fungerar. Kul att få en liten rapport från er, följer era dagar.
    Må så gott! /Majas mams

    SvaraRadera
  2. Hej på er alla! Trevligt att ni har kommit fram. Puss och kram Sofias mamma Ulla

    SvaraRadera
  3. Låter spännande, det är en upplevelse att bara åka buss därnere:). Kalle glöm inte bort att gå på bio, ett minne för livet jag lovar.

    Kramar Ann

    PS. mormor, morfar, Eva-lena och småkillarna hälsar.

    SvaraRadera
  4. Kul att följa er resa. Spännade att läsa hur ni har det. Josefine, vi älskar dig också =) Puss puss /Malin, Josefines syster

    SvaraRadera
  5. Pussa Jossan från mig!!! /Marielle

    SvaraRadera
  6. pussa jossan från mig med!!! <3 / emelie k

    SvaraRadera